Stranieri

”Bursuc” în toaletă! » Dan Petrescu a mers în pauză la vestiar, deşi era suspendat

Dan Petrescu ar putea fi spectator și la următoarele 10 partide ale lui Kuban din campionatul Rusiei

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Kuban a fost văzut de arbitrii asistenţi ai partidei cu Mordovia şi riscă dublarea sancţiunii de 6 etape, rămînînd încă 3 luni în tribună.

Spera să obţină reducerea sancţiunii de 6 etape primite în finalul sezonului trecut, cînd a bruscat un arbitru, dar riscă să revină pe banca lui Kuban la finele lui octombrie! Dan Petrescu n-a rezistat decît un joc şi jumătate departe de echipă. "Bursucul" a coborît vineri din tribună, încălcînd interdicţia de a merge la vestiar, şi e în pericol să i se dubleze suspendarea. În cel mai bun caz, scapă cu o amendă!

Nemulţumit de scorul alb cu nou-promovata Mordovia Saransk, antrenorul român s-a furişat cu cîteva minute înaintea pauzei la cabine, unde şi-a pregătit discursul care i-a ajutat pe Daniel Niculae, Bucur (autorul golului decisiv) şi colegii lor să bată cu 1-0. Stratagema lui Petrescu a fost însă deconspirată.

Tehnicianului oaspeţilor, Fedor Şcerbacenko, le-a zis ziariştilor ruşi că românul a pătruns într-o zonă interzisă, fapt confirmat ulterior şi de arbitrii asistenţi ai partidei, şi a solicitat federaţiei să ia măsuri.

L-a copiat pe Mourinho
Jose Mourinho a fost mai ingenios ca Petrescu. În 2005, la returul "sferturilor" Ligii cu Bayern de la Munchen, managerul lui Chelsea s-a ascuns în coşul cu rufe ca să ajungă în pauză la vestiare. Un alt antrenor sancţionat, Arsene Wenger, a fost prins de observatorul UEFA cînd încerca să comunice cu banca de rezerve a lui Arsenal, la turul play-off-ului Ligii cu Udinese. Şi a mai luat un joc suspendare!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.