Europa League

Steaua - Spartak Trnava, debut în Europa League pe o Arenă goală? » Casele de bilete sînt pustii

Stadion National Arena,public,vizitatori,gazon,teren,cub,tabela

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru Steaua - Spartak Trnava s-au vîndut doar 3.500 de bilete, adică 7 la sută din totalul celor tipărite! Conducerea se aştepta la o invazie a suporterilor şi a închiriat întreg stadionul, inclusiv inelele superioare. Azi şi mîine, biletele se pot cumpăra doar de la casele Arenei Naţionale

Steliştii sînt îngrijoraţi că pentru meciul de mîine seară, cu slovacii de la Trnava, s-au vîndut puţin peste 3.000 de bilete. Meciul va fi pe Antena 1, de la 20:45.

Conducerea stelistă a pus, de sîmbătă, în vînzare bilete la partida cu Spartak Trnava, de mîine seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena 1, dar lumea nu se înghesuie la case. În patru zile de la startul vînzării, s-au dat aproape 3.500 de tichete, adică o medie de aproape 1.000 pe zi.

Extrem de puţin pentru pretenţiile roş-albaştrilor, care se aşteptau la un stadion plin, şi de aceea ei au închiriat întreaga arenă. Calculele steliştilor au fost date peste cap de absenteismul de la case, doar puţin peste 3.000 de bilete epuizîndu-se pînă aseară, adică aproximativ 7% din cele scoase la vînzare.

Începînd din această dimineaţă, de la ora 10:00, tichetele se vor putea găsi doar la casele de bilete de la Arena Naţională. "Sînt sigur că la meci vor fi prezenţi cel puţin 20.000 de fani!", a anunţat optimist Reghecampf. De aceeaşi părere a fost şi Novak Martinovici, care e încrezător: "Suporterii noştri vor umple stadionul şi atmosfera va fi fantastică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.