Liga 1

Grigoraş despre succesul Pandurilor: "Facem performanţă cu refuzaţi!". Au mai adus unul :D

Articol de Adriana Brujan  —  Thursday, 02 August 2012

Antrenorul Petre Grigoraş este mîndru că a reuşit două victorii în două etape cu fotbalişti care nu aveau loc la echipele de la care au venit

"Mă bucur că în acest sezon avem mai multe soluţii de joc decît am avut în ultima vreme. E clar că există concurenţă în echipă, avem posturile acoperite cam peste tot şi asta mă bucură foarte mult. E de remarcat faptul că putem să avem rezultate foarte bune şi cu jucători ce nu au prea mare experienţă şi care au fost refuzaţi de alte echipe. Iar eu, ca antrenor, mă pot lăuda că am o libertate şi un sprijin deplin din partea conducerii", a declarat Grig.

Francez în probe
Pandurii. Trupa lui Grigoraş a mai adus un francez la echipă, după ce Karim Boutadjine (23 de ani) a dovedit că se pliază perfect pe stilul de joc visat de antrenor. Nou-venitul este Jonathan Ribadeira (24 de ani) şi joacă pe postul de mijlocaş central. Acesta a evoluat ultima dată în liga a treia franceză, pentru Red Stars 93. Francezul va da probe de joc la echipă, iar dacă nu va interveni nimic, mijlocaşul va semna cu Pandurii. Un alt jucător adus în probe, un israelian, a stat doar o noapte la Tîrgu-Jiu. El a plecat a doua zi, fiind nemulţumit de cum arată oraşul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.