Liga 1

Jucătorii lui Porumboiu au luat prime de 5.000 de euro pentru victoria cu Petrolul: "E lux la Vaslui"

Vasluienii au de ce să se bucure: au încasat prime frumoase pentru o victorie în Liga 1

Articol de Iulian Pavel  —  joi, 02 august 2012

Moldovenii au primit o veste excelentă înaintea meciului cu Fener: Porumboiu a plătit prime de cîte 5.000 de euro după victoria cu Petrolul.

Sînmărtean şi compania au avut parte de o surpriză mare înaintea manşei tur cu Fenerbahce: Adrian Porumboiu le-a virat pe carduri toate restanţele financiare! În plus, au primit chiar şi bonusurile făgăduite pentru primele două partide din campionat. Astfel, vasluienii au primit cîte 5.000 de euro după egalul din Giuleşti (2-2) şi victoria categorică împotriva Petrolului (3-0).

Şumi şocat
Cel mai şocat de gestul patronului a fost chiar Marius Şumudică, noul tehnician al galben-verzilor explicînd la DigiSport principalul motiv al bucuriei: "Vă spun sincer, într-un an la Rapid nu am luat atîţia bani din prime. Domnul Porumboiu oferă stabilitate financiară, asta este foarte bine".

"Plăieşii" au o primă imensă şi pentru "dubla" cu turcii! Dacă trec de Fener şi apoi de adversarul din play-off, prinzînd grupele Ligii Campionilor, jucătorii vor primi un bonus egal cu valoarea contractelor pe un sezon!

Mai exact, un fotbalist cu un salariu stagional de 150.000 de euro va încasa încă pe atît dacă ajunge să dea piept cu Messi, Ronaldo, Robben şi alte staruri mondiale. În cazul în care merg în grupele Europa League, elevii lui Şumi vor lua jumătate din salariile anuale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.