Liga Campionilor

Iuliu Mureşan: ”Speram la mai mult. Şansele de calificare sînt 55 la sută”

Iuliu Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 august 2012

Preşedintele Iuli Mureşan nu şi-a ascuns satisfacţia după ce CFR Cluj a obţinut prima victorie stagională, 1-0 cu Slovan Liberec în manşa întîi a turului 3 preliminar al Champions League.

”Era foarte important să nu primim gol mai ales că am avut probleme în organizarea defensivei. Este primul meci cîştigat şi fără gol luat, e ceva. Echipa a jucat bine, contra unui adversar puternic. Am avut mai multe ocazii, trebuia să învingem mai detaşat. Puteam mai mult”, a declarat şeful din Gruia la DigiSport.

Muraşan s-a arătat ”mulţumit de modul cum a evoluat echipa. Era un meci de calificare, sper ca victoria să aducă alte victorii. S-ar putea ca la Liberec să ne fie mai uşor. Cred că-i putem surprinde mai uşor. Dacă stă bbine în apărare şi dăm un gol ne va fi mult mai uşor. Oricum pornim favoriţi. Avem 55 la sută şanse de calificare”.


”Le-am dat-o exemplu jucătorilor pe halterofila noastră, Cocoş, care a cucerit argintul la Olimpiadă. Le-am spus că dacă ea a putut face asemenea eforturi, să ridice atîtea kilograme, atunci şi ei pot
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.