Europa League

Copos a prins curaj după rezultatele Vasluiului şi CFR-ului: "Să marcăm cel puţin un gol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 August 2012

Patronul Rapidului, George Copos, a prins aripi după ce a văzut meciurile de aseară, în care Vaslui a obţinut un egal preţios pe terenul lui Fenerbahce, 1-1, iar CFR a învins acasă Slovan Liberec, 1-0.

"Am emoţii. M-au entuziasmat rezultatele celor de la CFR şi Vaslui. Acel egal acasă la turci este extraordinar pentru Şumudică şi Vaslui. Îmi doresc ca noi să nu pierdem sau dacă pierdem, să marcăm cel puţin un gol cu Heerenveen.

Eu cred într-un rezultat bun în Olanda pentru că Rapid este o echipă puternică. Sabău are principii dure în ceea ce priveşte pregătirea jocului", a spus George Copos pentru Mediafax. 

Finanţatorul giuleştenilor are încredere în echipa lui Sabău şi este convins că după această lună echipa va arăta mult mai bine din punct de vedere fizic. 

"Jucătorii sînt profesionişti. Şi sunt plătiţi în consecinţă. Eu cred foarte mult în ei, sînt profesionişti mari. Eu cred că după întreruperea campionatului din luna august echipa va arăta aşa cum trebuie", a afirmat Copos", a mai spus conducătorul rapidist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.