Liga 1

Rednic îl atacă pe Porumboiu: "Au jucat în 14, doar aşa ne puteau bate. Vrem în Europa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 august 2012

Vasluienii au jucat foarte bine în meciul cu Fenerbahce din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor şi au obţinut o remiză care le dă speranţe pentru calificare, dar Mircea Rednic nu este impresionat nici acum de Sînmărtean şi compania.


Tehnicianul şi-a adus aminte de întîlnirea din weekendul trecut şi spune că Petrolul merita mai mult: "Noi nu am jucat la fel ca în meciul cu Ceahlăul, dar dacă nu jucau în 14 oameni, Vasluiul nu ne bătea".

Rednic susţine că mandatul lui Ion Crăciunescu la şefia CCA nu a adus niciun progres la nivel de arbitraj: "Nu vreau să comentez plecarea, dar au fost aceleaşi greşeli mari. Eu nu am simţit vreun progres în ultimele luni"

Tehnicianul a discutat şi despre partida cu Oţelul de sîmbătă: "Noi trebuie să marcăm repede dacă vrem să reuşim ceva, altfel va fi foarte greu să-i mai deschidem. Şi dacă trece timpul, contraatacurile lor vor fi şi mai tăioase"

Puriul nu poate conta pe Adrian Cristea, suspendat două etape după cartonaşul roşu din partida cu Vaslui, dar nici pe Galamaz şi Cojocnean. În schimb, va reveni Achim după o accidentare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.