Europa League

Sabău: ”Nu e un dezastru că am pierdut aşa. Eu cred că am analizat bine adversarul, dar atît am putut” :S

Ioan Ovidiu Sabău, apăsat de eșecul de la Heerenveen

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 August 2012

Ioan Ovidiu Sabău nu a părut foarte afectat după ce Rapid a cedat zdrobitor la Heerenveen, în manşa întîi a turului 3 preliminar al Ligii Europa. ”Dacă am pierdut cu 4-0 nu înseamnă că este un deazastru. E o situaţie foarte grea, trebuie să găsim soluţii, să ne rezolvăm problemele pe care le avem”, a zis ”Moţul” la ”DigiSport Special”, completînd: ”Consider că am analizat adversarul foarte bine, am făcut o pregătire foarte bună pentru acest meci, dar atît am putut. Trebuie să ai şi posibilităţi cînd îţi propui ceva”.

”La cald e bine să vorbim mai puţin. Probabil că dimineaţă, înainte de a pleca, cvm avea o discuţie, să ajungem la nişte concluzii. Să ştim cum să reacţionăm”
”Media de vîrstă a celor de la Heerenveen e de 24 de ani. Sînt mai entuziaşti, mai rapizi, ceea ce a contat enorm. Poate că nouă ne-a lipsit ceva aici. Trebuie să ne dea de gîndit. Să jucăm mai rapid, să ne ducem peste adversari”
”E foarte greu să ne mai gîndim la calificare în faţa unui adversar care nu întîmplător ne-a învins la acest scor”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

Pentru tehnicianul vişiniu, ”am întîlnit un adversar mult jmai valoros, mai bine pregătit. Cu o viteză în plus, chiar două. Probabil cu jucători mai odihniţi. Cu o formă mai bună probabil am fi făcut mai bine faţă. Dar ei au cîştigat aproape toate duelurile unu contra unu. Iar noi am primit goluri foarte uşor. E foarte greu, dar trebuie să acceptăm o asemenea situaţie”.


”Cred că a fost o seară foarte slabă, am primit goluri foarte uşor. Să discutăm între noi, în interior, să vedem ce-i mai bine pentru a rezolva problemele. Nu mai avem nici o şansă de calificare. 4-0 e o diferenţă foarte mare. Trebuie ca în retur să jucăm din orgoliu, să învingem pentru fanii noştri”
Rui Duarte, fundaş Rapid

”Am trăit o ruşine, cea mai mare din cariera mea. Olandezii ne-au fost superiori la toate capitolele. Este un dezastru”
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.