Liga 1

"Cîinele" Birindelli sare în apărarea Stelei: ”Nu merita să piardă cu Trnava!”

Birindelli a ajuns la Dinamo odată cu Bonetti, în aprilie trecut

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 03 august 2012

Deşi este la Dinamo, ca secund al antrenorului Dario Bonetti, Alessandro Birindelli nu s-a sfiit să sară în sprijinul rivalei Steaua, criticată după ce a pierdut meciul de acasă cu Spartak Trnava, 0-1 în prima manşă a turul 3 preliminar din Europa League.

”Steaua a făcut o partidă foarte bună cu Trnava. Nu merita să piardă, judecînd după ce s-a întîmplat în tot meciul”, a zis, într-o conferinţă de presă, fostul fundaş italian. El s-a referit şi la Rapid, umilită la Heerenveen (0-4): ”Rapid a fost pusă tare în dificultate de Heerenveen. A suferit tehnico-tactic”.

În acest context, ”mie îmi displace că echipele din România pierd în cupele europene, deoarece eu vreau ca ele să avanseze mult în Europa pentru a creşte nivelul valoric. Oricum, nivelul campionatului românesc este în creştere”.

Birindelli s-a referit şi la posibilitatea sosirii la Dinamo a fostului său coleg de la Juventus, Adrian Mutu: ”Noi, cei din stafful tehnic, nu am discutat de Mutu. Dar, dacă cei din conducere vor să ne facă un asemenea cadou, noi îl primim cu plăcere”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.