Liga 1

Gheorghe Hagi, impresionat de Banel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Gica Hagi este incintat de forma fizica pe care o are Banel Nicolita, desi mijlocasul abia s-a recuperat dupa o accidentare care l-a tinut mai mult timp pe tusa. "Banel este singurul pe care trebuie sa-l mai temperez la alergari. Are o dorinta foarte mare de a reveni", a spus Hagi.


Secundul Mihai Teja, care a urmarit mai multe amicale ale polonezilor de la Zaglebie, a atras atentia ca gruparea din Lubin are o echipa foarte buna, automatismele de joc functionind excelent. "Joaca in special pe contraatac, iar noi trebuie sa tratam «dubla» cu ei foarte serios, ca sa n-avem surprize neplacute", a spus Teja.


Presedintele adversarei Stelei din turul 3 al Ligii Campionilor, Robert Pietryszyn, a dezvaluit pentru site-ul lui Zaglebie ca ros-albastrii s-au interesat de doi fotbalisti ai formatiei din Lubin! "Romanii ne-au contactat pentru portughezul Rui Miguela si pentru brazilianul Andre Nunesa. Oferta inaintata de clubul bucurestean era foarte interesanta, dar bineinteles ca am refuzat-o!", a declarat Pietryszyn. (Andrei Craitoiu)


Ros-albastrii au programata in aceasta seara a treia partida amicala din stagiul olandez, impotriva grecilor de la AEK Atena. Partida va incepe la ora Romaniei 21:00 si se va disputa la Helmond, o localitate aflata la circa 10 minute de Mierlo, locul de cantonament al Stelei. La greci va evolua si fostul star al Barcelonei, brazilianul Rivaldo.


Componentii echipei Maccabi Tel-Aviv, care se antreneaza pe un teren alaturat, au ramas citeva minute dupa terminarea sedintei de pregatire pentru a-l urmari pe Gica Hagi. "A fost printre cei mai buni fotbalisti din lume, cine nu il stie pe Hagi?! E o placere sa il privesti tot timpul", a spus goalkeeper-ul lui Maccabi, care i-a strigat "Regelui": "Hagi, the best!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.