Liga 1

Tătăruşanu mai vede poarta doar dacă va gafa Stanca » Becali: "O să fie maimuţă ca să apere iar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 august 2012

Gigi Becali, patronul Stelei, anunţă că Ciprian Tătăruşanu nu va mai avea locul de titular asigurat după gafa cu Spartak Trnava, scor 0-1.

"Fotbalistul român trebuie ţinut în presiune, stres şi teroare. Aşa zicea Dan Petrescu. Tătăruşanu a văzut că greşeşte, greşeşte, greşeşte şi tot rămîne titular. Păi, dacă el crede că îl vede cineva la faza asta şi îl mai cumpără, greşeşte. Lipsa de concentrare. Ia să-l vezi acum pe Stanca în poarta, ia să-l vezi după pe Tătăruşanu.

O să fie maimuţă în poartă ca să fie titular în faţa lui Stanca. I-am zis lui Reghe, el nu e portarul de bază. De la Piţurcă ştiu, dacă portarul greşeşte, apără celălalt portar. Să vezi acum, nu-l mai scoţi pe Stanca din poartă dacă nu greşeşte", a spus Gigi Becali la GSP TV.


...despre returul cu Spartak Trnava: "Am avut astăzi o discuţie cu Reghecampf, care a venit la Palat. I-am zis că nu vreau să certăm echipa pentru că nu vreau s-o demoralizăm după un meci în care am avut ghinion. Avem o echipă bună, care a făcut un pas greşit, dar care poate fi corect. Totuşi, nu vreau nici să îi cocoloşim"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.