Tragedie

Cristi Dulca nu îşi va mai putea ţine promisiunea faţă de Henry: "Îi spusesem azi dimineaţă că îi pun o vorbă bună să ajungă în Liga 1. Ce grea e viaţa uneori!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 August 2012

Fost antrenor la Delta Tulcea, Cristi Dulca, este şocat de vestea morţii lui Henry, un jucător pe care l-a antrenat şi căruia îi făcuse o promisiune chiar în această dimineaţă.

"Este o zi tragică pentru fotbalul românesc, dar în primul rând pentru acest băiat şi familia lui. L-am antrenat un an şi jumătate, ne-am văzut aseară, azi-dimineaţă, pentru că stăteam în acelaşi hotel. Noi avem meci cu Steaua, ei aveau amicalul acesta. Ce să mai spun? Suntem şocaţi cu toţii.

Pentru mine, băiatul ăsta a fost un exemplu în pregătire, cît timp l-am antrenat, se pregătea deosebit, a fost un elev bun, cu şanse mari să ajungă un fotbalist şi mai valoros.

Era dorit de echipe din Liga I şi cînd am vorbit cu el ultima dată, astăzi, chiar i-am spus că încerc să-i pun o vorbă bună, să ajungă în Liga I. Ce grea e viaţa uneori", a declarat pentru Mediafax Cristi Dulca, în prezent antrenorul la Universitatea Cluj, dar anterior tehnician chiar la Delta Tulcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.