Liga 1

”Micul Zizou”, dorit acasă » În februarie semna primul contract de profesionist, acum a captat atenţia cluburilor din Franţa natală

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Valenciennes şi Brest îl monitorizează pe Boudjemaa, iar la iarnă vor să facă asaltul final


Damien Boudjemaa a fost eroul victoriei "găzarilor", 2-1, cu Oţelul. Mignonul mijlocaş de 27 de ani a devenit o ţintă atractivă pentru două dintre formaţiile din Ligue 1, Valenciennes (locul 12) şi Brest (locul 15), grupările din Hexagon trimiţîndu-şi reprezentanţii pentru a-l vedea pe "micul Zidane" la meciul cu gălăţenii. Şi-au avut ce vedea, pentru că Damien a fost decisiv. Valenciennes şi Brest au transmis că vor urmări cu interes evoluţiile lui Boudjemaa, iar la iarnă vor trece la fapte concrete.

Fotbalistul sosit la Ploieşti de la echipa armenilor din Paris, Alfortville, are gînduri măreţe cu Petrolul: "Mi-aş dori enorm să merg în cupele europene. Oamenii de aici au crezut în mine, mi-au oferit şansa să joc în prima ligă, trebuie să facem totul ca să le răsplătim încrederea. Mă simt bine la Ploieşti, oamenii sînt calzi, cred că avem cea mai frumoasă galerie din ţară, un atu principal pentru obiectivele noastre".


5 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Boudjemaa în 17 meciuri pentru Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.