Liga 1

Boicot la case » Pentru meciul de azi, cu Iaşiul, giuleştenii au vîndut numai 100 de bilete

Articol de Cătălin Popescu   —  luni, 06 august 2012

Forma slabă arătată de Rapid în acest sezon, jocul extrem de modest al giuleştenilor, dar mai ales eliminarea preconizată din Europa, după 0-4 la Heerenveen, i-au făcut pe fanii alb-vişinii să-şi piardă entuziasmul.

Cu toate că oficialii au stabilit preţuri mici, suporterii nu s-au înghesuit să-şi procure bilete pentru întîlnirea de azi cu CSMS Iaşi. Astfel, pînă ieri se vînduseră doar 100 de tichete, 30 la Fanshop şi restul la case! Asta în condiţiile în care biletele au fost puse la vînzare vineri.



Înainte de startul campionatului, Copos a refuzat să se mai comercializeze abonamente, tocmai pentru că în urma calculelor sale, patronul a realizat că va scoate mai mulţi bani dacă s-ar vinde bilete la fiecare partidă! Acum, riscă să aibă stadionul gol.



5.837 a fost media de spectatori a Rapidului pe teren propriu, în sezonul trecut



Preţurile biletelor la jocul cu CSMS Iaşi

10 lei peluză

20 lei tribuna a II-a

25 lei tribuna I

100 lei tribuna 0



Plăteşte Marius?

Sabău caută în continuare formula cîştigătoare, după ce Rapidul n-a făcut nici un meci extraordinar în cele 5 partide oficiale din acest sezon. Astfel, pentru întîlnirea cu CSMS Iaşi, programat azi, la ora 19:00, antrenorul se gîngeşte să efectueze mai multe modificări în garnitura de start. În aceste condiţii, Marius Constantin, care a gafat ca un începător la Heerenveen, va fi scos din echipă, urmînd să fie înlocuit cu Glauber sau e posibil ca tînărul adus de la Albota, din Liga a 3-a, brazilianul Wallace, să primească şi el o şansă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.