Liga 1

Fight Club » Olah a fost luat la bătaie de Bondrea pentru că a ratat un penalty cu Chiajna

Articol de Vlad Ispas  —  luni, 06 august 2012

Bondrea l-a luat la bătaie pe Olah la finalul partidei cu Concordia, pe motiv că mijlocaşul a ratat un penalty în prima repriză


Faptul că echipa sa a rămas fără nici un punct după trei etape l-a scos din minţi pe Marian Bondrea. Tehnicianul de 61 de ani a fost protagonistul unei scene horror, la cîteva minute după terminarea meciului cu Chiajna. Pe culoarul de la vestiare, Bondrea a dat cu ochii de Adrian Olah, fotbalist care în minutul 29 irosise un penalty, la scorul de 0-0. "Fără să spună nimic, a sărit pe Olah, dîndu-i doi pumni în faţă! După prima lovitură, Adi a încercat să se abţină, să nu riposteze, dar al doilea pumn l-a enervat rău şi pe el. A urmat riposta lui Olah, care şi-a bumbăcit şi el bine antrenorul", a dezvăluit o sursă GSP.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Jandarmii au intervenit destul de rapid, însă cei doi "cocoşi" apucaseră să se umple de sînge! În urma acestui scandal, Bondrea vrea să-l exludă din lot pe mijlocaşul de 31 de ani, dar şi conducerea clubului se gîndeşte la sancţiuni împotriva "principalului" de pe banca tehnică. Olah şi Bondrea au avut ieri toată ziua telefoanele închise şi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta incidentul.


"M-am săturat, efectiv nu mai rezist! E al treilea joc pe care-l pierdem nemeritat în ultimele minute..."
Marian Bondrea, la 3 minute după finalul meciului cu Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.