Liga 2

Veron a venit în Banat! » Fratele starului argentinian va juca în liga a treia

Articol de Adrian Bucur  —  duminică, 05 august 2012

Fratele celebrului mijlocaş a semnat un acord cu Flacăra Făget, echipă care a promovat în liga a 3-a


Iani Martin, fratele mult mai cunoscutului Juan Sebastian Veron, a decis să încerce o aventură în România, după ce ultima parte a carierei sale s-a desfăşurat în Bolivia, în liga secundă. Mijlocaşul a surprins încă din start, cînd a părut deranjat de comparaţia cu fratele său. "Iani este Iani, iar Sebastian este Sebastian. Peste tot pe unde merg, prima întrebare este despre fratele meu. Îl apreciez foarte mult, a fost un jucător de top, dar destinele noastre sînt diferite.

I-am ascultat mereu sfaturile şi m-a îndemnat să muncesc mult mai mult pentru că altfel nu voi reuşi", a punctat Veron junior. Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani a ajuns ieri la Timişoara împreună cu familia şi şi-a făcut rapid o scurtă caracterizare. "Cred că se poate spune că sînt caracteristici similare dacă facem o comparaţie cu Juan, pentru că ambii jucăm mijlocaşi defensivi. Eu mă simt însă foarte bine şi în benzi, unde pot da un randament la fel de bun", a explicat Iani Veron.

Încurajat de Liga I
Mijlocaşul argentian a explicat că a urmărit de mai mult timp campionatul românesc şi a demonstrat chiar că este la curent cu mai multe detalii din fotbalul autohton. "Eu am urmărit de ceva vreme campionatul românesc pentru că este unul care îmi place. Mi-au rămas în minte evoluţiile lui Fabbiani la CFR. Şi acum în aduc aminte de Hagi pentru că mi-a rupt inima la acel meci de la CM din 1994", a concluzionat Iani Martin Veron.

- 4 ani ani a jucat Juan Veron la Manchester United şi Inter Milano
- 2012 a fost anul în care mijlocaşul s-a retras din fotbalul profesionist

"Juan este acum în Italia şi mi-a spus că s-ar putea să tragă o fugă pînă în România"
Iani Veron, jucător Flacăra Făget

Victorie cu Szeged
Elevii lui Vali Velcea au învins formaţia maghiară FC Szeged 2011 într-o partidă care s-a jucat în Ungaria. Singurul gol al meciului a fost marcat de atacantul Szabolcs Szekely. "S-a consumat foarte multă energie în această partidă şi am avut multe lucruri de învăţat. Daminuţă, Poparadu şi Zăgrean au fost folosiţi din primul minut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.