Liga 1

Steaua mai aduce un atacant!

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prestaţia slabă a oamenilor din atac la returul cu Trnava i-a determinat pe şefii din Ghencea să înceapă căutările pentru aducerea unui vîrf


Rocha "nu e de Steaua", Nikolici "întreabă portarul unde să şuteze", Mihai Costea "e terminat ca fotbalist", iar Florin Costea "nu mare are ce să caute în teren". Acestea sînt caracterizările prin care Gigi Becali i-a transmis lui Reghecampf un mesaj clar: "Avem un singur atacant de valoare, Rusescu".

Imediat după turul cu Spartak Trnava (0-1), patronul a dat ordin să mai fie adus încă un vîrf. Căutările au început deja, însă numele vizate de Steaua din Liga 1 sînt aproape inabordabile. E vorba, în primul rînd, de unul dintre cei care formează cuplul ofensiv de la Petrolul, Hamza sau Grozav, primul declarînd că n-ar vrea să joace la Steaua sub nici o formă "pentru că acolo nu sînt respectaţi jucătorii", iar pe cel de-al doilea patronul Walter l-a declarat netransferabil.

În aceste condiţii, Steaua va testa piaţa externă, timp fiind suficient pentru că perioada de transferuri e deschisă pînă pe 1 septembrie pentru Europa League, în cazul în care roş-albaştrii vor merge în grupe, şi aproape o săptămînă mai tîrziu pentru Liga 1.


Doar Rusescu bun, restul 0 pe linie
În primele 3 meciuri oficiale, dintre cei 5 jucători de atac ai Stelei, numai Raul Rusescu a dat satisfacţie. Are o medie de aproape un gol pe meci şi o medie a notelor GSP de peste 6,00, fiind şi cel mai folosit pînă acum.

Atacant Meciuri Minute Goluri/Pase decisive Media GSP
Rusescu 3 225 2/0 6,33
Rocha 3 138 1/0 5,33
Nikolici 3 130 0/0 4,50
Fl. Costea 1 45 0/0 5,00
M. Costea 1 45 0/0 4,00

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.