Stranieri

Bombardierul Chinei » Dănălache a semnat al doilea hat-trick şi are 17 reuşite în 20 de etape

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român a dat toate golurile lui Jiangsu Sainty în egalul (3-3) cu Shangdong Luneng şi e liderul marcatorilor, devansîndu-i pe nigerianul Utaka şi pe bosniacul Muslimovici


La 30 de ani, Dănălache rupe plasele porţilor în China. Fostul atacant al Unirii Urziceni e golgeterul campionatului, cu 17 reuşite în 20 de etape, marcînd în medie o dată la 104 minute! Are şi trei pase decisive pentru Jiangsu Sainty, cu care ocupă locul 2, la un punct de liderul Guangzhou Evergrande!

Cristian se uită de sus la nigerianul Utaka (13 goluri), brazilianul Muriqui (12), bosniacul Muslimovici (11) şi argentinianul Conca (8). Ca să nu mai vorbim de francezul Anelka, autor a numai două goluri, cîte are colegul său Drogba, abia venit la Shanghai Shenhua. "Decarul" lui Jiangsu a realizat duminică al doilea hat-trick al sezonului, la 3-3 cu Shangdong Luneng. Toate golurile în prima repriză, primele două cu capul, celălalt din penalty. Dănălache a punctat de 9 ori în ultimele 6 etape şi are în total trei "duble". Iar în două sezoane, este cel mai prolific marcator, peste Muriqui, de la Guangzhou!

30 de goluri a reuşit Dănălache în 50 de meciuri jucate în campionatul chinez pentru Jiangsu Guoxin Sainty

180 de mii de dolari e salariul anual al lui Cristian la Jiangsu, de 82 de ori mai puţin decît ia Drogba la Shanghai Shenhua


"Anul trecut am încheiat pe locul 4. Acum sîntem pe locul 2 şi obiectivul nostru este să terminăm între primele trei ca să ne calificăm în Liga Campionilor Asiei"
Cristian Dănălache, atacant Jiangsu Sainty

»
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.