JO 2012

Noaptea lui Usain Bolt, după recordul olimpic de la 100 m » Party cu suedeze

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Fulgerul" atletismului a petrecut cu trei handbaliste scandinave pînă la 4 dimineaţa. Atunci a lăsat un mesaj pe Twitter: "Sînt treaz şi gata s-o iau de la capăt"


Bolt e neschimbat. Cursă, record, apoi party all night long. Chiar şi în mijlocul Olimpiadei! Nonconformistul Usain, 25 de ani, unul dintre marii atleţi ai istoriei, tocmai cucerise aurul la 100 m, cu un fenomenal 9:63. Petrecerea putea începe în Satul Olimpic. Se făcuse coadă la uşa camerei sale.

Jamaicanul, care tocmai s-a despărţit de iubita sa Lubica Slovak, designer de modă canadian, a fost generos. Cînd a auzit că trei handbaliste suedeze, Gabriella Kain (31 de ani), Isabelle Gullden (23) şi Jamina Roberts (22), îl aşteaptă, le-a invitat imediat. Mai ales că şi antrenorul său acceptase vizita fetelor, care terminaseră competiţia după cinci înfrîngeri în cinci meciuri.

"A fost grozav. Usain nu e deloc arogant. Nici nu era beat, abia venise din cursă", a transmis Jamina pe Twitter, micro-blogging pe care a apărut şi o fotografie cu cei patru în mijlocul distracţiei. Iar Bolt (1.082.187 de followers pe Twitter) a comentat imaginea: "În Kingston, noi spunem hmmm". Pentru ca, la 4 dimineaţa, cînd scandinavele au plecat, regele sprintului să mai posteze un mesaj: "Sînt treaz şi gata s-o iau de la capăt"

Vrea să dea probe la Man. United :)
La 25 de ani, Bolt visează să joace fotbal, o altă mare pasiune. Şi nu oriunde, ci la Man. United. "Oamenii cred că glumesc. Dar, dacă Alex Ferguson mă sună şi îmi spune «OK, vino să dai o probă», îmi va fi imposibil să-l refuz. Şi vă zic: n-aş accepta provocarea dacă n-aş fi bun. Aş fi cel mai rapid din echipă. Şi m-aş descurca şi cu mingea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.