Liga Campionilor

Slovan Liberec - CFR Cluj 1-2 » Evoluţia perfectă a lui Felgueiras a adus calificarea în play-off

+39 Foto
Foto: Lorand Vakarcs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 august 2012

Cu o evoluţie nu foarte bună, clujenii au reuşit să învingă încă o dată Slovan Liberec (1-0 în tur), deşi jocul a fost controlat aproape în totalitate de cehi. CFR va juca în play-off-ul Ligii. Tragerea la sorţi va fi pe 10 august la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Slovan a început mai bine partida şi a dominat copios prima parte, dar fără ocazii clare la poarta lui Mario Felgueiras, care a avut o evoluţie excelentă.

Deşi cehii controlau partida, Kapetanos a reluat o minge cu capul în stilul caracteristic, direct în plasa porţii lui Slovan. A fost golul care a rezolvat practic calificarea CFR-ului.

În repriza secundă, tot cehii au fost cei care au dominat partida, de această dată şi cu ocazii importante, dar Felgueiras a fost ca un zid pentru jucătorii lui Slovan. Pînă la urmă, la o neatenţie în defensiva CFR-ului, cehii au scăpat spre poartă şi au reuşit să egaleze.

Avînd în continuare nevoie de două goluri, jucătorii lui Slovan s-au năpustit către poarta ardelenilor, însă nu au reuşit să îl învingă pe Felgueiras.

Cînd părea că nimic nu se mai putea întîmpla, Nicoară a centrat la colţul scurt, iar Sougou a împins cu latul mingea în plasă şi a adus victoria campioanei României.


Echipe de start:

Slovan Liberec: Bicik - Kelic, Karisik, Lyulka, Vacha - Bosancic, Breznanik, Janu, Felisman - Blazek, Sural
Rezerve: Hauzr, Toth, Butenin, Morozenko, Nezmar, Hadascok, Delarge

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora - Edimar, Sare, Vass - Bastos, Kapetanos, Sougou
Rezerve: Stăncioiu, Nicoară, Sepsi, Nuno Diogo, Mureşan, Diego Valente, Ronny


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.