Amicale

Vor să facă spectacol » Dinamoviştii visează la o victorie în meciul cu Barcelona

Organizatorii aşteaptă în tribune şi multe reprezentante ale sexului frumos, venite să-l vadă de aproape pe Pique

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii spun că nu se tem de starurile catalanilor şi chiar visează la un rezultat pozitiv. Matei vrea să-l învingă pe Valdes.

"Cîinii" n-au frică şi aşteaptă Barcelona! Elevii lui Bonetti spun că sînt pregătiţi pentru duelurile cu Messi, Xavi, Iniesta şi ceilalţi "extratereştri".

"E o onoare ca Dinamo să joace contra Barcelonei, fie şi într-un amical. Oricine din România şi-ar fi dorit să evolueze sîmbătă contra lui Messi, chiar dacă e doar un meci-spectacol, nu pe puncte. Barca va face show, noi vom încerca să fim spectaculoşi, să ne ridicăm la nivelul evenimentului. De ce să ne fie frică? Putem marca, vom încerca să jucăm fotbal adevărat", a declarat veteranul lotului, Ionel Dănciulescu, 35 de ani.

Autor al unui gol la Braşov (2-2), dar şi-n amicalul de ieri al echipei secunde, Cosmin Matei are nonşalanţa celor 20 de ani ai săi: "Cred că putem face un meci bun, să jucăm şi noi fotbal, nu doar Barca, iar eu, sincer, mi-aş dori să marchez în poarta catalanilor. Cred că pot înscrie".

Singurul care a jucat împotriva catalanilor, în La Liga, Cătălin Munteanu (33 de ani) a prefaţat duelul de sîmbătă, de pe Naţional Arena: "Vom încerca să fim concentraţi şi în momentele de pauză, cînd mingea nu se joacă, Barcelona de acum e una dintre cele mai bune formaţii din istoria fotbalului. E o cinste să jucăm contra ei, şi-o vom face cu mintea limpede".

"Amicalul Dinamo - Barcelona e ca şi cum ai trece de la cinematograful sătesc la tehnologia panoramică 6D. E cel mai mare eveniment din România din ultimele decenii, după finala Europa League din mai" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.