Liga Campionilor

Andone vrea să forţeze accesul în grupele Champions League: ”Ne batem pînă la capăt!”

Andone e foarte aproape de a-şi îndeplini visul, grupele UCL

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul consideră că "feroviarii" mai au de muncit pentru a ajunge în elita europeană.

- Domnule Andone, emoţii mari pentru calificare?
- Am suferit mult aici, meciul acesta ne-a arătat că mai avem mult de muncă. Am întîlnit o echipă bună, care ne-a pus multe probleme. Nu întîmplător, Slovan a ieşit campioana Cehiei. Mi-aş fi dorit mai multă posesie şi ceva mai multă exactitate în apărare. Noi am înscris în cele mai bune momente, e bine că ne-am calificat.

- Sînt mai aproape grupele Champions League?
- Ne vom bate pînă la capăt. Depinde cu cine picăm, unde vom avea primul meci, în ce formă vom fi la ora partidelor. Acum, importantă era calificarea. Sigur, o victorie aduce o satisfacţie în plus. Ne vom afla vineri adversarul din play-off, dar mă gîndesc deja la meciul de campionat cu Oţelul.

- Cum caracterizaţi evoluţia lui Felgueiras?
- E un portar excepţional, care a avut deja un an de România, la Braşov. Echipa l-a aşteptat. Avem 3 portari, dar Mario ca titular s-a impus prin evoluţiile sale.

- Aţi învins Vasluiul la scor, urmează o deplasare grea la Galaţi...
- Am început slab campionatul. Ne dorim să rămînem sus în clasament şi sîntem obligaţi să cîştigăm pe terenul Oţelului. Nu vom avea parte de o partidă uşoară. Va trebui să jucăm foarte bine ca să obţinem 3 puncte acasă la Dorinel.

"Îl felicit pe Felgueiras. Şi-a asumat această partidă, a jucat senzaţional, deşi e accidentat. Are o ruptură musculară deasupra şoldului. A fost un meci foarte bine jucat la nivel tactic" (Arpad Paszkany)

"Am căpătat încredere pentru ceea ce urmează. Nu a fost deloc uşor, dar am marcat în momente-cheie ale jocului" (Mario Felgueiras, portar CFR)

"Am făcut cele mai slabe 90 de minute de cînd sînt eu la CFR. Am intrat greu în meci, dar, din fericire, am reuşit să marcăm. Vom face totul să ajungem în grupe, însă trebuie să jucăm mult mai bine" (Pantelis Kapetanos, atacant CFR)

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor va fi pe 10 august la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.