Amicale

Sîmbătă neagră pentru un jucător dinamovist » Plînge de ciudă că va rata amicalul de lux cu Barcelona

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 09 august 2012

Mai e foarte puţin pînă la startul partidei dintre Dinamo şi Barcelona, superamicalul verii, sîmbătă, 11 august, ora 20:15, întîlnire programată pe Naţional Arena, dar care poate fi vizionată şi pe Realitatea, şi pe Digi Sport. Mîine seară, va sosi Barcelona la Bucureşti, la ora 20:30, direct de la Goteborg, unde a învins cu 2-0 pe Manchester United.

Echipa "cîinilor" se antrenează pentru marele meci, însă au apărut şi veşti triste pentru unii dintre elevii lui Dario Bonetti. Senegalezul Boubacar Mansaly, 24 de ani, nu păstrează prea multe şanse de a fi pe teren poimîine seară, întrucît contractura musculară nu-i dă pace africanului.

Închizătorul a absentat şi de la meciul roş-albilor de la Braşov, 2-2, iar colegii au mărturisit că s-a simţit lipsa lui. Veşti mai bune în ceea ce-l priveşte pe Cristi Bălgrădean. Portarul a avut probleme medicale, încă mai resimte dureri cînd plonjează pe partea stîngă, însă se estimează că "Pufi" va fi apt de joc pentru duelul cu Messi şi compania. În rest, Strătilă, de-abia revenit după operaţie, va fi doar spectator sîmbătă, pe Naţional Arena.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.