Europa League

FOTO şi VIDEO Rapid - Heerenveen 1-0 » Interzis în Europa! Giuleştenii au fost eliminaţi de Heereveen, dar rămîn cu regretul golului anulat lui Roman

+4 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 August 2012

Giuleştenii şi-au luat revanşa în faţa celor de la Heerenveen, echipă pe care au învins-o acum cu 1-0. Insuficient însă, scorul la general a fost 4-1 pentru elevii lui van Basten. Rapid a început meciul aşa cum trebuia să o facă. Giuleştenii au presat încă din primele minute, însă ocaziile au lipsit. Presiunea la poarta olandezilor a fost una sterilă.

Cu o faţă total schimbată, rapidiştii au reuşit deschiderea scorului în minutul 20 prin surpriza Ovidiu Herea din penalty. La doar două minute de la deschiderea scorului scorul putea deveni 2-0, însp golul lui Roman a fost anulat greşit de brigada de arbitrii.

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului!

Giuleştenii au continuat repriza la fel de bine, au dominat, şi-au creat ocazii, însă mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Ocazii peste ocazii irosite de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

A doua repriză Rapid a devnit aceeaşi echipă obosită care a părut în primele meciuri din noul sezon. Chiar dacă ocaziile au mai existat la poarta olandezilor, presiunea a fost foarte mică. Rapidul a cîştigat în cele din urmă partida şi a mai adus cîteva puncte pentru coeficientul României.

Este al 6-lea meci pe Naţional Arena al giuleştenilor şi abia prmiul succes de pe nol stadion. Pînă acum şi nu au obţinut decît un rezultat de egalitate, 0-0 cu Steaua. În celelalte 4 meciuri, giuleştenii au fost învinşi pe rînd de PSV (1-3), Legia Varşovia (0-1), Hapoel Tel Aviv (1-3) şi în finala Cupei României de Dinamo, scor 0-1.

Echipe de start:

Rapid:

Albuţ - Rui Duarte, Oros, Glauber, Bozovici - Roman, Grigorie, Teixeira, Herea - Surdu - Ciolacu
Rezerve: Drăghia, Voicu, Burcă, Milisavljevic, Coman, Ilioski, Goga

Heerenveen: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Ziyech - Van la Parra, Djuricici, Tannane
Rezerve: Vandenbussche, Schmidt, van Anholt, El-Akchaoui, Otigba, Fazli, Assaidi

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.