Liga 1

Neatentii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Doua erori de marcaj au adus aseara prima infringere a verii pentru Dinamo

Campioana Romaniei si campioana Cehiei. Cel mai tare amical al "ciinilor" din aceasta vara. Pe care Dinamo l-a abordat aseara cu o formula foarte apropiata de cea pe care Rednic o vrea ca fiind standard pentru debutul noului sezon.

Caldura mare, fotbalistii isi uda fata cu apa dintr-o galeata de pe margine. Dupa o jumatate de ceas de spionaj reciproc, ros-albii au pornit vijelia. A inceput Danciulescu (32). L-a urmat Bratu, din pasa "Corbului", insa voleul nu si-a atins tinta. Apoi centrarea lui Bratu (35) l-a gasit bine pe Danciulescu, care a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Niculescu (36) si-a anuntat reusita, trimitind balonul in transversala. sutul lui Biro (38) i-a produs ceva emotii lui Lobby, dar nimic mai mult. Iar dominarea dinamovista a fost concretizata cind centrarea lui Fernandes a fost eficientizata de Clau-gol cu capul, de linga Repka.

Dupa ratarea maririi avantajului, Dinamo a fost egalata. Dupa un corner, sutul in forta la coltul lung al lui Limbersky (55) l-a surprins pe Lobont, mascat. Din nou gol luat dupa o faza fixa! Lui Cristea (65) ii lipsesc citiva centimetri la o lovitura libera pentru a inscrie. Imediat, Rezek (67), pe care Blay a uitat sa-l mai marcheze, a inscris, cu capul, nestingherit. si "ciinii" au inceput goana dupa egalare. Moti (72) a ratat, cu capul, de putin. Bratu (75) l-a imitat. Insa esecul nu a putut fi evitat. Este primul al verii, in timpul regulamentar.



Folosit titular aseara, Zicu a facut un joc dezamagitor


Dinamo - Sparta Praga 1-2 (1-0)
Au marcat:

Cl. Niculescu (39) / Limbersky (55), Rezek (67)
Dinamo: Lobont (Romanovs 64) - Blay (Stoican 70), Moti (V. Nastase 75), st. Radu, Pulhac (Musat 70) - Margaritescu (Ropotan 46) - Zicu (C. Munteanu 60), Fernandes (Ad. Cristea 46), Fl. Bratu (L. Ganea 77) - Danciulescu (Chiacu 64), Niculescu (Oprita 64). Antrenor Mircea Rednic


Dinamovistii au fost extrem de motivati financiar pentru amicalul de aseara cu cehii. Cristi Borcea i-a anuntat inca de la prinz ca, la victorie, au cite 1.000 de dolari pentru fiecare gol marcat. "Zicule, vreau sa dai trei goluri, ca pe Copacabana!", l-a incurajat seful ros-albilor pe Ianis. Iar unul dintre asociatii lui Cristi Borcea in afaceri, prezent la partida, a promis un bonus total echipei de 10.000 de dolari pentru un succes cu Sparta Praga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.