Europa League

Nu toată lumea este bucuroasă de calificare » Golgeterul s-a supărat pe Reghe

Adi Rocha a ieșit supărat de pe teren, deși brazilianul a reușit din nou să marcheze pentru echipa sa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 august 2012

Steaua a izbutit aseară să întoarcă scorul din tur de la meciul cu Spartak Trnava (0-1) şi să se califice cu scorul general de 3-1. Chiar dacă şansele ca roş-albaştrii să ajungă în grupele Europa League sînt destul de mari, nu toată lumea este fericită la Steaua.

Reghecampf l-a înlocuit după o oră pe Rocha, autorul golului care-a deblocat tabela de la Trnava, trimiţîndu-l în locul lui pe Stefan Nikolici. Brazilianul, golgeterul debutului de sezon pentru roş-albaştri, a ieşit de pe teren surprins de decizia antrenorului, a evitat să se intersecteze cu Reghe şi n-a mai bătut palma nici cu muntenegreanul care l-a substituit.

Rocha s-a simţit nedreptăţit cu atît mai mult cu cît el nu arăta semne de oboseală şi avusese o evoluţie foarte apreciată pînă în acel moment. Pînă la urmă, schimbarea brazilianului s-a dovedit a fi eficientă, Nikolici reuşid să marcheze şi să stabilească scorul final.

Steaua îşi află astăzi adversara din play-off-ul Europa League de la ora 14:30. Roş-albaştrii vor fi cap de serie şi vor avea cel puţin teoretic un adversar mai modest.

Alături de Steaua, Dinamo şi Vaslui vor intra şi ele în urnele de la Nyon, dar dintre acestea doar echipa lui Marius Şumudică va avea un adversar accesibil. Rămîi pe GSP.RO pentru a afla adversara CFR-ului din play-off-ul Ligii Campionilor de la ora 13:00. Tragerile la sorţi vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.