Liga 1

VIDEO "Lupii" au fost răniţi de haita lui Ionuţ Popa » CSMS Iaşi - Petrolul 2-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 August 2012

Petrolul s-a împiedicat la Iaşi, 2-2. Marinescu a transformat penalty-ul de 2-1 în minutul 88, dar Pătulea a egalat în al treilea minut de prelungiri. CSMS Iaşi obţine primul punct în Liga 1, iar Petrolul acumulează 7

VIDEO Vezi AICI golurile!

Jucătorii lui Rednic au avut mari dificultăţi în faţa apărării supraaglomerate a ieşenilor. Cu un Grozav neinspirat, atacul petroliştilor s-a bazat doar pe Hamza la finalizare. Vîrful tunisian şi-a făcut datoria şi l-a executat pe Irimia din centrarea lui Guilherme(41).

Deşi era de aşteptat ca oaspeţii să controleze şi repriza secundă, jucătorii lui Ionuţ Popa s-au ţinut bine. Beneficiind şi de slăbiciunea lui Hamutovski, Straton a egalat cu un şut de la 18 metri(53). Gazdele l-au mai speriat pe Rednic prin cîteva incursiuni periculoase, dar fără să aibă forţa de a reuşi mai mult.

În minutul 86, Tincu l-a faultat pe Bokila în careu şi a fost eliminat, iar L. Marinescu a transformat lovitura de pedeapsă şi a dus scorul la 2-1. În al treilea minut de prelungiri, Pătulea a egalat cu o lovitură de cap din 6 metri.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT!

Echipe de start:

CSMS Iaşi: Irimia - P. Jovanovici, Al. Creţu, Tincu, Vladu - Keita, Straton, Herghelegiu, Cl. Tudor - Milea - Cl. Ionescu

Antrenor: Ionuţ Popa

Rezerve: . Lungu, Mitrea, Avrămia, Ciucur, Onofraş, Pătulea, Ţigănaşu

Petrolul: Hamutovski - Alcenat, Galamaz, Manasse, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Cristescu, Cojocnean - Hamza, Grozav

Antrenor: Mircea Rednic

Rezerve: Bornescu, Achim, L. Marinescu, Bokila, Hoban, I. Neag, Tony

Arbitru: Dima

Asistenţi: Constantin, Arsene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.