Amicale

Pulhac nu e speriat de Barcelona: "Ce, am fi primii care iau multe goluri?!"

Pulhac a mai întîlnit-o pe Barcelona atunci cînd juca la Hercules

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pulhac spune că Dinamo va încerca să obţină un rezultat pozitiv, însă nu trebuie să se supere nimeni dacă Barcelona va învinge la scor.

- Cristi, tu ai jucat în Spania, la Hercules, dar nu ai evoluat împotriva Barcelonei...
- Da, am fost doar rezervă atunci, iar dacă nu am mai rămas în Spania, a venit Barcelona la mine! Acum, va fi un spectacol grandios, cu un stadion arhiplin, deşi lumea, probabil, vine să-i vadă pe Messi şi pe ai lui.

- Vă temeţi să nu pierdeţi la scor?
- Acest amical îl tratăm ca pe un meci oficial. Vrem să nu pierdem, chiar să batem dacă putem, dar dacă vom pierde, asta e, nu trebuie să se supere nimeni că am pierdut în faţa celor mai valoroşi jucători de pe glob! Prin Spania bat numai de la patru goluri în sus. Ce, am fi singurii pe care îi bat cu peste patru goluri diferenţă?!

- Pentru tine, personal, ce înseamnă această confruntare?
- Un examen, un meci în care vrem să vedem cum ne descurcăm în faţa celei mai bune echipe din lume. Sincer, nu cred că ne vom face de rîs.

- Tu eşti ghinionistul care îl va marca pe Messi?
- (rîde) Nu am aflat încă tactica lor pentru a ne gîndi cum jucăm. Messi e un jucător formidabil, dar nu joacă singur, el este pus în valoare de grupul unit format la Barcelona. Nu ne e teamă de el, dacă ne-ar fi, am fi ieşit de pe teren, n-am mai fi disputat amicalul.

"Nu ne interesează tricourile lor. Schimbul se va face la final, la fel cum se procedează şi dacă joci cu o echipă de judeţ, dar nu am auzit pe nimeni în vestiar că vrea în mod deosebit tricoul lui Messi. Hai că mă duc să dorm, ca să fiu odihnit cînd vine Barcelona!" :) (Cristi Pulhac, fundaş Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.