Liga 1

Stelea e out de la Astra! Niculae se ia şi de "Vamă": "Şi-a bătut joc de echipă!"

Dinu Gheorghe,antrenament,Rapid,reunire

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 august 2012

UPDATE In direct la Contraatac, pe GSP TV, patronul Astrei, Ioan Niculae, l-a atacat şi pe preşedintele clubului, Dinu Gheorghe: "Tu îţi baţi joc de echipă, îl aduci pe unul care n-a antrenat în viaţa lui? Eu am aflat de la televizor că Dinu Gheorghe l-a pus pe Stelea antrenor. Să-şi facă el o echipă, nu să-şi bată joc de Astra. Poate să plece şi el".

 

Bogdan Stelea nu mai este antrenorul echipei Astra Ploieşti, după egalul cu CS Severin, scor 1-1. La fel cum se fac lucrurile în Liga 1, patronul Ioan Niculae a intrat în direct la Fanatik Show, pe DigiSport, şi a anunţat că echipa nu mai are antrenor din această seară.


"L-am auzit în timp ce spunea că el e antrenor la o echipă nou-promovată. Cum adică? El nici măcar atît nu ştie? Începînd cu această seară, Stelea poate să îşi facă bagajele! Dinu Vamă nu va pleca, dar trebuie să răspundă pentru cheltuielile cu achiziţii! Sîntem cea mai proastă echipă din Liga 1, deşi am decontat 1 milion de euro!"

Mai mai mult de atît, Niculae l-a ofertat în direct pe Mulţescu, prezent în studio: "Ce ziceţi, domnul Mulţescu? Sînteţi un antrenor bine organizat, ce ziceţi, nu vreţi să veniţi la Astra?". Mulţescu a spus că se gîndeşte şi că va discuta cu Niculae după ce va ieşi din emisiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.