Liga 1

Stelea out, Mulţescu in! » Niculae a făcut rocadă de antrenori la Astra în direct la TV

Bogdan Stelea s-a văzut demis după doar patru etape.

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Niculae l-a demis pe fostul mare internaţional în direct la Fanatik Show, apoi şi-a ales din studio noul antrenor.

După încă o penibilitate de meci, Astra şi-a schimbat banca tehnică. Dar la rocada Bogdan Stelea - Gigi Mulţescu s-a ajuns după o fază absolut antologică, petrecută în studioul emisiunii Fanatik Show.

După ce Stelea a declarat că "e greu să faci mai mult cu o echipă nou formată", patronul prahovenilor, Ioan Niculae, a intervenit furibund la telefon: "Dacă Stelică are impresia că Astra e o nou-promovată, atunci îşi poate căuta serviciu! Jucăm cel mai prost din toată prima divizie, nimeni nu arată mai prost ca noi. Gata, Stelea e demis!". În zadar a încercat moderatorul Horia Ivanovici să-i explice că Bogdan a spus "nou formată", nu "nou-promovată", decizia fusese deja luată.

Apoi, cum în prim-plan apăruse figura lui Mulţescu, invitat permanent al emisiunii, Niculae a zis: "Uite, am găsit şi înlocuitorul. Gigi, să mă suni imediat ce ieşi din direct! Ai mai lucrat la mine, ştii că eu vreau performanţă. Hai, te-aştept!". Uluit, nea Gigi a bălmăjit un "nu ştiu ce să spun, o să vorbim!".

"Nu mă interesează dacă Dinu Gheorghe nu e de acord cu deciziile mele, el ar face bine să justifice milionul de euro pe care l-a cheltuit aiurea pe transferuri vara asta!" (Ioan Niculae, patron Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.