Liga 1

VIDEO La ultima strigare » CSMS Iaşi a obţinut primul punct din acest sezon în ultimul minut al meciului cu Petrolul, scor 2-2

Adrian Pătulea a marcat primul său gol din Liga 1

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În Copou s-a jucat un meci superb. Gazdele au salvat un punct în minutul 90+3.

Diferenţa enormă dintre o echipă betonată în vară, Petrolul, şi una al cărei preşedinte, Florin Prunea, a anunţat că nu va fi întărită cu jucători valoroşi indiferent de riscuri nu s-a simţit în start. Hărnicia gazdelor a anulat decalajul faţă de o trupă ce nu şi-a găsit ritmul pînă în minutul 41, cînd oaspeţii au concretizat prima ocazie pe care şi-au creat-o: gol Hamza, 0-1!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Echilibrul a fost restabilit pe tabelă repede, la doar 8 minute după odihnă, atunci cînd Straton a prins un şut care l-a păcălit uşor pe Hamutovski: 1-1. Cînd totul părea să meargă către o remiză echitabilă, a intrat în scenă arbitrul Dima. Acesta a dictat cu uşurinţă penalty la duelul din Tincu şi Bokila, iar Marinescu părea să fi dus toate punctele la Ploieşti. N-au fost de acord Ionescu şi Pătulea, care au lucrat, în ultimele secunde ale partidei, golul de 2-2!

"Trebuia să decidem jocul în prima repriză. Petrolul a avut doar o centrare în prima parte şi a fost gol! Alcenat trebuia eliminat!" (Ionuţ Popa, antrenor CSMS Iaşi)

"Am pierdut două puncte pe mîna noastră. Ieşenii să nu mai conteste arbitrajul, că la golul de 1-1 a fost fault în atac. Noi am mai avut un penalty tot la Bokila, ceva mai devreme" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.