Liga 1

Reghecampf nu se mulţumeşte cu remiza de la Mediaş: "Trebuia să avem 12 puncte"

Reghecampf s-a bucurat la golul lui Rusescu, dar nu s-a mulţumit cu un singur punct.

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Laurenţiu Reghecampf e nemulţumit de faptul că jucătorii din ofensivă nu înscriu din multele ocazii pe care echipa şi le creează.

- Domnule Reghecampf, mulţumit sau nemulţumit după acest meci?
- N-am cîştigat, deci n-am cum să fiu mulţumit. Ne-am creat numeroase ocazii, însă ratăm prea mult. Am avut situaţii de unu contra unu cu portarul şi nu dăm gol, trebuie să eliminăm aceste lucruri!

- V-aţi temut la 0-1?
- Steaua joacă fotbal, iar cînd dai peste o echipă care se pune pe două linii şi tu ratezi enorm, există posibilitatea să fii surprins pe contraatac, ceea ce s-a şi întîmplat. Apoi, normal că e dificil să întorci meciul, mai ales dacă în continuare nu marchezi din situaţii clare.

- Steaua are 10 puncte după 4 meciuri, e bine?
- Nu. Trebuia să avem 12 puncte din 12 posibile, atunci era bine! Sîntem Steaua, trebuie să ne dorim mereu maximum! E păcat să nu profităm de aceste meciuri în care jucăm bine, în care avem ocazii, dar le irosim.

- Aţi contestat vehement faza din final, în care aţi solicitat penalty.
- Au fost mai multe faze controversate, dar eu nu comentez arbitrajul niciodată. În timpul meciului am avut reacţie, însă e normal să am în tensiunea jocului.

"Ne-am comportat ca o mare echipă, n-am renunţat nici un moment la atac. N-aş putea spune că sînt mulţumit, dar mă gîndesc şi că am fi putut pierde dacă se făcea 2-0 la acea mare ocazie a gazdelor" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Eu l-aş folosi pe Nikolici în locul lui Rocha deoarece brazilianul mi se pare prea lent pentru ceea ce trebuie să fie un vîrf. În plus, cred că e şi un pic grăsuţ" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.