Liga 1

FOTO Ipoteze diferite în scandalul de la Slimnic » Fanii Stelei: "I-am făcut garou cu fularul altfel murea", localnicii: "Ne-am încuiat în casă"

+9 Foto
FOTO: Facebook / În centru, suporterul căruia i-au fost tăiate tendoanele, iar în stînga este cel care i-a salvat viaţa, legînd acel fular în loc de garou

Articol de Cosmin Prişcă  —  marţi, 14 august 2012

Conflictul iscat între cîţiva suporteri ai echipei Steaua şi localnicii din localitatea Slimnic este departe de o rezolvare. Atît fanii roş-albaştrilor, cît şi localnicii au variante diferite.

Ultraşii Stelei consideră că au fost atacaţi fără vreun motiv întemeiat, în timp ce o familie din Slimnic declară că a fost atacată chiar în propria curte. 

În această altercaţie, unui suporter i-au fost tăiate tendoanele de la o mînă şi doar intervenţia unui prieten i-a mai salvat viaţa, avînd o sîngerare puternică. 

“Eu i-am pus fularul, i-am făcut garou la mînă şi i-am pus fularul că altfel murea, curgea sînge. Sînt mînjit de sînge, dar i-am salvat viaţa unui prieten, nu am făcut altceva nimic”, a spus un fan al Stelei conform tribuna.ro.

“A fost o învălmăşeală între nişte local­nici şi ceva suporteri. Cînd au coborît să-şi facă nevoile, s-au trezit loviţi cu lopata, li s-au tăiat tendoanele de pe mînă”, a intervenit un alt suporter.


De partea cealaltă, proprietarii casei în care se presupune că fanii Stelei au intrat şi au devastat au o altă ipoteză.  Proprietara casei susţine că fanii au urinat pe zidurile casei şi apoi au intrat în curte şi au început să spargă geamurile, iar localnicii au intervenit pentru a-i linişti, fără nici o intenţie de a lovi. 

„Era gălăgie la poartă. Am ieşit să vedem care e situaţia. Le-am spus: . Făceau treaba mică pe o parte şi pe cealaltă a casei şi la vecini. Vreo 15- 20 de persoane erau, nu pot să vă spun exact.

Soţul cu nişte prieteni au ieşit şi le-au spus . Nimica. Noi în casă am încuiat uşa. Apoi au intrat în curte şi cu pietre, cu sticle, cu bolovani, cu de toate peste noi”, a spus Cristina Tatu, proprietara casei pentru sursa citată. 

„Au intrat în curte, au început să dea cu pietre, cu cărămizi şi proprietarii s-au ascuns de frică. Au stricat casă, au stricat geamuri.  Au început scandal că au fost băuţi, drogaţi.

Nu a ieşit nimeni cu nici o lopată, oamenii au venit paşnici, le-au explicat că nu e bine ce fac şi ei au început să facă scandal. Au intrat în curte vreo 15-20 de oameni şi au sărit la bătaie”, a spus Radu Mitrea, vecin al familiei Tatu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.