Liga 1

Ratează şi Petrolul! » Pancu nu şi-a revenit încă după accidentare

Absenţa lui Pancu (35 de ani) a dat peste cap angrenajul Rapidului

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pancu are şanse foarte mici să reintre pe gazon în această etapă! A revenit la antrenamente, dar acuză dureri după ruptura musculară de la meciul cu Vaslui.

Giuleştenii nu se pot baza nici la derby-ul istoric cu Petrolul pe serviciile lui Daniel Pancu! Motivul? Revenit la antrenamente alături de ceilalţi colegi încă de la sfîrşitul săptămînii trecute, Pancone nu se poate pregăti încă la capacitate maximă şi nu va fi forţat la meciul de sîmbătă pentru a nu-i recidiva accidentarea. Atacantul poate reveni însă în următoarea rundă, împotriva campioanei CFR.

Vestea nu-i pică deloc bine lui Ioan Ovidiu Sabău, pentru că indisponibilitatea lui Pancu a coincis şi cu perioada mai slabă din ultima lună a alb-vişiniilor. Rapidiştii au marcat de doar 5 ori în cele 5 partide disputate fără căpitan în avanposturi, două dintre ele cu modeştii finlandezi de la MYPA.

2 meciuri = 2 goluri
Pancu a avut numai două apariţii în acest sezon, de fiecare dată a şi marcat pentru formaţia din Grant. Prima dată la turul cu MYPA, iar apoi a punctat şi la derby-ul cu Vaslui, din debutul Ligii 1. S-a accidentat apoi la începutul reprizei secunde, cînd a suferit o ruptură musculară.

"Nu mai sînt la prima tinereţe, mă refac mai greu, dar sper ca băieţii să bată la Ploieşti şi fără mine" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

68 de goluri a marcat Pancu în cele 214 meciuri disputate în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.