Diverse

A mai făcut Mutu KO un patron de hotel? "Sunt acuzat pe nedrept"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 August 2012

Un fost impresar italian, Ermano Zacchini, a făcut ieri, la Timişoara, o nouă dezvăluire şocantă despre Adrian Mutu: de curînd, jucătorul de 32 de ani ar fi bătut un italian!

Încă o victimă, după ospătarul lovit cu ranga la Constanţa, în 2006, şi chelnerul de origine albaneză izbit cu pumnii şi cu picioarele la Florenţa, patru ani mai tîrziu.

"Preşedintele Cesenei, Campedelli, mi-a povestit că un patron de hotel din Cesenatico a invitat echipa la o cină. S-au spus bancuri, lumea rîdea, iar la un moment dat proprietarul a glumit pe seama lui Mutu. Cum a reacţionat Mutu? S-a ridicat de la masă şi l-a făcut KO pe acesta".

Mutu a negat tot la sport.ro: "M-a pufnit rîsul cînd am auzit. În cazul ospătarului albanez, am fost găsit nevinovat. Şi acum sînt nevinovat. Cum să-l fac KO? Ce, am ciocan în loc de mînă?". A adăugat: "Zacchini e nebun de legat. Îl dau în judecată. Cu albanezul a fost ceva, acum n-a fost nimic".

Într-o discuţie în direct cu Mutu, fostul impresar, căsătorit cu o româncă şi apropiat al fotbalului nostru din anii '70, a dat înapoi: "Îmi cer scuze, am fost înţeles greşit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.