Liga 1

Şi-au pierdut golgeterul » "Pele" stă o lună

Articol de Iulian Cuibar  —  joi, 16 august 2012

Verdictul investigaţiei medicale efectuate de Mugurel Buga a confirmat temerile braşovenilor. Golgeterul echipei din acest debut de sezon are o ruptură musculară care il va ţine departe de gazon aproximativ 4 săptămâni.


"Două săptămîni Buga trebuie să facă repaus total, iar după aceea işi va putea relua pregatirea fizică, urmând ca in maximum 4 săptămîni să fie din nou apt de joc", anunţă staff-ul medical. Ionuţ Badea regretă pierderea lui Buga:

"Este o mare pierdere pentru noi. Mugurel era în mare formă în acest început de campionat, a marcat 4 goluri, dar am incredere că jucatorul pe care il voi alege să-l suplinească o va face cu brio".

Tehnicianul braşovean se teme şi de meciul cu Astra: "Urmează o partidă grea mai ales prin prisma adversarului, care vine după un semieşec pe teren propriu şi cu un antrenor nou.

Această schimbare poate să producă ceea ce se numeşte un şoc în fotbal, dar se poate în acelaşi timp să nici nu funcţioneze. Întâlnim o echipă care se caută incă, nu este definită, dar pentru noi doar punctele contează".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.