Liga 1

Tensiune la Petrolul! Vasili Hamutovski, amendat şi scos din lot!

Vasili Hamutovski

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2012

Nu e linişte la Ploieşti înainte de Petrolul - Rapid, derby-ul programat sîmbătă seară (21:30, DigiSport, www.gsp.ro şi m.gsp.ro). Pe lîngă agitaţia provocată de transferurile spre Steaua a mai apărut un conflict, căruia i-a căzut victimă Vasili Hamutovski.

Imediat după remiza de etapa trecută, 2-2 la Iaşi cu gol primit în ultimele secunde de Petrolul, Rednic a intrat plin de nervi în vestiar şi a început să urle la jucători, o ţintă predilectă fiind Hamutovski, acuzat că ar fi greşit la primul gol. "Vasili i-a răspuns calm că a fost un şut deviat la care n-a mai avut ce face şi că ar fi mai bine ca antrenorul să discute la rece, după o analiză aşezată, nu să-şi verse nervii pe jucători la cald, cînd toată lumea e irascibilă în vestiar", a povestit un fotbalist al "lupilor".

Mircea Rednic, al cărui favorit este Bornescu, n-a uitat însă replica fostului portar al Stelei şi l-a amendat! Mai mult, bielorusul Hamutovski nici măcar nu a fost reţinut în lot pentru derbyul Petrolul - Rapid, la care va apăra Bornescu, iar rezervă va fi lituanianul Povilas.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.