Liga 2

Iancu, acuzat că a falimentat intenţionat Poli Timişoara: "E cel mai prost om din fotbal!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 August 2012

Fostul patron al clubului Politehnica Timişoara, Claudio Zambon, îl atacă pe Marian Iancu, pe care îl acuză că a distrus clubul, deşi l-a preluat cu zero datorii. Zambon spune că Iancu a creat un deficit de 25 de milioane de euro, iar acum şantajează autorităţile cu palmaresul clubului

"Domnul Marian Iancu nu a cîştigat niciodată un litigiu cu mine şi cu Poli Timişoara, care a fost a mea. Din anul 2009, a cumpărat clubul de la mine şi de la toţi asociaţii care erau acţionari la Fotbal Club Politehnica Timişoara, pe care l-a trecut pe o companie unde l-a pus preşedinte şi administrator pe Emil Rosiianu.

Împreună cu el, a pierdut intenţionat un litigiu, pentru că nu a depus actele. A început să se laude că după şase ani de litigii a cîştigat cutare şi cutare, dar e cel mai prost om din fotbal! Se vede unde a ajuns Timişoara", a spus Claudio Zambon la Sport Total FM.

"Diferenţa dintre mine şi Marian Iancu e foarte mare. Am băgat bani şi nu am luat niciun leu, doar vrăjeala de la domnul Rosiianu şi Orza. Am predat clubul cu zero datorii la stat. Domnul Iancu a lăsat 25 de milioane de euro datorii şi a luat şi banii pe jucătorii care au plecat de acolo. Poate că a prevăzut că va falimenta clubul, va vinde ce poate vinde şi apoi începe şantajul pentru palmares şi culori. Asta a fost intenţia lui, de la început!", a adauga italianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.