Liga 1

Herea promite că Rapidul se va revanşa în etapa următoare: "Batem pe CFR"

Herea a jucat primul meci ca titular în acest sezon cu Petrolul.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ovidiu Herea este mulţumit cu remiza obţinută la Ploieşti şi promite că Rapid va cîştiga derbyul cu CFR de săptămîna viitoare.

- Ovidiu, aţi cîştigat un punct sau aţi pierdut două?
- Este greu de zis, şi ei au avut ocazii, dar şi noi am avut una-două şanse. În prima repriză au pasat mai bine, au controlat jocul, dar am revenit în partea secundă, puteam deschide scorul dacă aveam puţin noroc. Fiecare putea cîştiga.

- 6 puncte în 4 etape. Sînt puţine?
- Pînă la urmă aici am obţinut un egal pe un teren foarte greu, unde foarte puţini vor cîştiga. Vedeţi ce suporteri au, ce atmosferă, s-au întărit şi asta se vede. Se vor bate la locurile din faţă în acest sezon.

- Urmează CFR, un alt meci foarte greu...
- Din păcate, da. Am avut un program dificil cu Oţelul, cu Petrolul, acum CFR. Dar trebuie să-i învingem, să acumulăm puncte. Acasă, în Giuleşti, va fi altfel, noi trebuie să batem! Sperăm să trecem de această perioadă, iar în partea a doua a turului să luăm cît mai multe puncte şi să urcăm în clasament.

"A fost un meci foarte frumos, cu doi mari antrenori, sînt mîndru de echipa pe care o avem. Un punct este mai mult decît nimic" (George Copos, finanţator Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.