Campionate

Carnete luate ca la Piteşti » Valdes şi del Horno, acuzaţi de fraudă la obţinerea permisului pentru ambarcaţiuni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 august 2012

Portarul echipei FC Barcelona, Victor Valdes, şi fostul jucător al echipelor Valencia şi Chelsea, Asier del Horno, sînt acuzaţi de fraudă în Spania, alături de numeroase alte persoane, într-un caz privind obţinerea de permise pentru ambarcaţiuni, informează presa internaţională.


Valdes şi Del Horno ar mai fi acuzaţi şi de complicitate la falsificare de documente, după ce ar fi oferit actele lor de identitate unei persoane care a obţinut fraudulos permisele pentru ei, fără ca jucătorii să susţină un examen.

Victor Valdes a negat aceste acuzaţii, deşi nu a putut să explice cum a ajuns un act de identitate fals al său la persoana respectivă. În schimb, Del Horno a recunoscut că a participat la fraudă.

În luna aprilie, a fost implicat într-un caz similar şi pilotul spaniol de motociclism Dani Pedrosa, care şi-a cerut ulterior scuze public.

Şi în România a avut loc un scandal asemănător la începutul lui 2009. Atunci, mai mulţi fotbalişti au fost suspectaţi că şi-au schimbat domiciuliul ca să obţină permisul de conducere la Piteşti. Printre cei implicaţi s-au aflat Cristi Pulhac, Cosmin Moţi şi Adrian Ropotan.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.