Liga 1

Urgenţă pentru Alvarez » Veşti bune pentru Bonetti înainte de confruntarea din Europa League

Alvarez e considerat cel mai iute fotbalist din lotul roş-albilor

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea "cîinilor" l-a adus ieri, din Italia, pe fizioterapeutul personal al hondurianului. Mijlocaşul are şanse să fie pe teren cu Metalist Harkov.

La primul meci în tricoul alb-roşu, Edgar Alvarez le-a dat emoţii mari dinamoviştilor. După numai 15 minute jucate la Chiajna, hondurianul a dus mîna la coapsa stîngă, s-a întins pe jos schimonosit de durere şi a cerut schimbarea.

S-a crezut că mijlocaşul de 32 de ani are o contractură musculară şi că va rata partida tur din play-off-ul Europa League, de joi, cu Metalist Harkov. Ieri, Alvarez a efectuat mai multe analize, printre care şi un RMN şi o ecografie ce au relevat că acesta nu are nici o problemă musculară! "Durerile au apărut din cauza unei vertebre. Nervul sciatic a fost atins, iar durerea s-a resimţit în coapsa stîngă, însă nu e nimic grav. Edgar a mai avut asemenea probleme şi în trecut", au explicat doctorii care l-au examinat pe fotbalist.

Imediat ce au aflat care-i problema medicală a lui Alvarez, şefii au pus mîna pe telefon şi l-au chemat de urgenţă în România pe fizioterapeutul personal al fotbalistului. Acesta a garantat că hondurianul va putea juca joi contra lui Metalist. De ieri, hondurianul a făcut antrenament normal cu echipa şi a început şedinţele de fizioterapie şi tratamentul cu pastile antiinflamatoare.

L-au pus la regim!
Edgar Alvarez are o mare problemă în acest moment, din cauza căreia nu-şi poate pune în valoare calitatea principală: viteza! Mijlocaşul de 32 de ani, care nu a făcut pregătirea de vară în mod organizat, are 3 kilograme în plus faţă de greutatea optimă.

Hondurianul e obligat să ţină un regim special zilele următoare, bazat pe salate şi carne slabă, plus exerciţii suplimentare la sala de forţă.

15.000 de euro este salariul lunar al lui Alvarez la Dinamo. El a încasat şi un bonus de 200.000 de euro la semnătură

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.