Liga 1

Reghecampf se gîndeşte deja la următoarele meciuri: "Mergem să batem şi la Vilnius, şi la Vaslui"

Reghecampf are un start de sezon aproape perfect cu Steaua.

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf spune că Steaua e pe drumul corect şi anunţă că nu se va vedea absenţa lui Tănase în turul cu Ekranas.

- Domnule Reghecampf, a părut a fi o seară perfectă pentru Steaua. Aşa a fost?
- Cert e că sîntem în grafic. Facem jocuri bune, din păcate, în continuare ratăm prea mult. Felicitări băieţilor, însă să rămînem cu picioarele pe pămînt. Sîntem pe un drumul corect.

- De pe margine a părut uşor de cîştigat.
- N-am dat nici o şansă Ceahlăului. Am avut posesie, i-am dominat, am făcut presiune, ne-am impus fără să le dăm voie să joace. Am avut plăcere de a juca, asta vreau să văd la elevii mei meci de meci.

- Rusescu şi Rocha au marcat din nou şi au ajuns la 10 goluri înscrise împreună.
- Sînt jucători importanţi, datoria lor e să dea goluri. Mie îmi pare rău de Tănase că nu dă şi el goluri la fel ca Rusescu şi Rocha, deşi are foarte multe acţiuni reuşite şi a avut multe oportunităţi de a marca.

- Cum vi s-a părut Adi Popa la debut?
- Cred că a început cu ceva emoţii, dar e un jucător cu calităţi incredibile. Colectivul l-a acceptat imediat, s-a integrat, o să vedeţi că e jucătorul de care Steaua are nevoie.

- Urmează două deplasări, la Vilnius, cu Ekranas, şi la Vaslui. Care-i obiectivul?
- Joi seară avem un meci foarte important, trebuie să-l cîştigăm pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Europa League. Apoi mergem şi la Vaslui tot ca să batem!

- La Vilnius va lipsi Tănase.
- Chiar şi fără el, trebuie să ne descurcăm. Avem soluţii, e şi Popa, e şi Chipciu, mai sînt şi alţii, avem un lot valoros.

"Reghecampf e primul antrenor cu care lucrez şi pe care îl văd că, deşi scorul ne e favorabil, grăbeşte portarul advers pentru a repune mingea mai repede. Spune multe despre mentalitatea pe care o impune" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Rusescu e marcator de rasă. Piţurcă e obligat să-l convoace la echipa naţională şi o să vedeţi că îl va selecţiona!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.