Media

Vaslui - Inter netelevizat? » Unde vedem meciurile echipelor româneşti din Europa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2012

Mijloc de săptămînă plin pentru echipele româneşti care vor evolua în play-off-ul din Champions League şi din Europa League.


CFR, Steaua, Dinamo şi Vaslui sînt cele 4 echipe care vor avea de disputat prima manşă, campioana din Gruia urmînd să joace mîine seară, iar celelalte 3 joi seară.

Pe ce post vom vedea meciurile? Turul Basel - CFR va fi pe TVR 1, DolceSport 1 şi DigiSport 1 şi va avea loc marţi seară, cu începere de la 21:45. Antena 1 va transmite în direct joi seară, de la 19:45 primul meci din "dubla" Ekranas - Steaua, care se va juca la Vilnius, pe un teren cu iarbă sintetică. Şi turul Dinamo - Metalist Harkov a fost achiziţionat deja. Va fi în direct pe sportro, tot joi, dar de la 20:30, întîlnirea urmînd să se joace pe Arena Naţională.

Vaslui - Inter ar putea fi netelevizat!
Singura partidă care încă nu se ştie dacă şi pe ce post va fi televizată e cea dintre FC Vaslui şi Inter Milano, care are loc joi, de la 21:45. Doar două posturi TV au făcut oferte, însă sumele propuse i-au revoltat pe şefii moldovenilor: "Unii, cînd e vorba să încaseze bani, nu e deloc criză. Cînd, însă vine vorba să achite sau să facă o ofertă e criză mare de tot. Ei bine, îi anunţ să-şi ia gîndul că vor Vaslui - Inter va putea fi transmis pe o sumă mai mică decît cea de la Vaslui - Fenerbahce. Deci, să-şi ia gîndul".

Cel mai probabil, în cursul zilei de azi, FC Vaslui va relua discuţiile cu posturile TV şi va face anunţul oficial în privinţa televiziunii care va urma să transmită live meciul de la Piatra Neamţ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.