Liga 1

13 e ultimul » Rapid a încheiat campania de achiziţii o dată cu transferul lui Bilaşco

Bilașco va încasa la Rapid 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusurile de gol

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid a încheiat campania de achiziţii aseară, după ce Bilaşco a semnat un contract pe 6 luni cu drept de prelungire pe încă un sezon şi jumătate.

George Copos anunţă că giuleştenii se îndreaptă spre faliment, însă în această vară, în Grant au ajuns 13 fotbalişti, alb-vişiniii avînd cea mai consistentă campanie de achiziţii din 2008 şi pînă în prezent!

După ce a adus 12 nume noi sub comanda lui Sabău, nemulţumit de randamentul ofensivei din ultima perioadă, mai exact de la accidentarea lui Pancu, finanţatorul Rapidului a mai găsit resurse financiare pentru încă un transfer şi l-a legitimat pe Marius Bilaşco (31 de ani).

Aseară, după antrenament, cei doi s-au întîlnit şi au parafat actele. "E un băiat extraordinar, un caracter deosebit şi un bărbat adevărat, aşa cum sînt toţi ardelenii! Am mare încredere în Bilaşco", a spus Copos. Atacantul speră ca o dată cu întoarcerea în Liga 1 să revină şi în atenţia selecţionerului.

7 atacanţi are în lot Rapid: Ilijoski, Figueiredo, Pancu, Bilaşco, Surdu, Goga şi Ciolacu. Pe acest post mai pot evolua Teixeira şi Herea

11 martie 2012 e data ultimului meci oficial disputat de Bilaşco

Inbox

- Preşedintele executiv Constantin Zotta consideră că Rapidul nu poate avea pretenţii la titlu: "Pînă cînd nu vom disputa meciurile de pe teren propriu pe un stadion modern, aşa cum e cel de la Ploieşti, nu putem spera la locul 1".
- După ce l-a înjurat pe Sabău, la meciul cu Petrolul (0-0), Ilijoski va fi amendat cu 10 la sută din salariu şi va fi trimis să evolueze pentru echipa a doua, formaţie din Liga a 3-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.