Stranieri

Dan Petrescu, după primul antrenament la noua lui echipă: ”Urziceni a fost o surpriză. Dinamo e alt nivel”

Cu Unirea (2006-2009), Dan Petrescu a cîștigat campionatul și apoi a făcut senzație în Ligă: 4-1 cu Rangers, 1-0 cu Sevilla

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Bursucul” a început ieri pregătirea unei echipe pe care trebuie să o trezească din coşmarul ultimului loc, după 5 eşecuri în 5 etape. Şi a spus: "Unirea era mică, dar avea ambiţie. De asta e nevoie la Moscova".

Dan Petrescu a zîmbit ieri, cînd jurnaliştii ruşi l-au întrebat dacă şi-a propus să cîştige campionatul cu Dinamo Moscova în următorii 3 ani, aşa cum a reuşit în România, la Unirea Urziceni, în 2009: "Urziceniul era o echipă mică. Nu m-aş fi gîndit niciodată că voi lua titlul cu ea. A fost o surpriză. La Dinamo e altă situaţie, alt nivel, alte aşteptări. Însă, pe lîngă valoarea jucătorilor, e nevoie şi de dorinţă, de ambiţie, care la Unirea n-au lipsit".

La primul antrenament cu alb-albaştrii, fără punct în campionat după 5 etape, tehnicianul român a admis că nu are deocamdată o explicaţie pentru startul catastrofal de sezon: "Aş fi avut dacă eram la echipă din prima etapă. Cunosc jucătorii, dar nu suficient ca să le pot da note. Nu i-am pregătit. Sînt însă sigur că fiecare poate mai mult decît a arătat pînă acum".

"Cred că Dan Petrescu e omul ideal pentru a ne scoate din situaţia dificilă în care ne aflăm. Cu el pe bancă vor veni şi rezultatele" (Kevin Kuranyi, căpitan Dinamo Moscova)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.