Liga 1

VIDEO Atît de slabi sîntem? În Franţa n-au avut loc nici în liga a doua, dar în România fac senzaţie

Boubacar a devenit rapid om de bază la Dinamo

Articol de Mădălin Răureanu  —  Tuesday, 21 August 2012

Karim Boutadjine (23 de ani) a impresionat la Pandurii după doar cîteva etape. Atacantul francez a rezolvat meciul cu Oţelul cu două execuţii fabuloase şi a primit nota 10 în Gazetă

Karim a venit în probe la Pandurii, după ce în Franţa n-a avut loc nici măcar în liga secundă, ultima oară evoluînd la formaţia secundă a lui Evian.

Vezi AICI golurile superbe ale lui Karim din meciul cu Oţelul

Exemplele Boubacar şi Boudjemaa

Karim Boutadjine nu e singurul care a venit de la un nivel foarte scăzut din Franţa şi a impresionat în România.

Damien Boudjemaa (27) s-a impus ca titular de drept la Petrolul încă din sezonul trecut, deşi mijlocaşul venise de la o echipă de amatori din Franţa. Pentru Boudjemaa, contractul semnat cu echipa ploieşteană a fost primul de profesionist din cariera sa.

Mansaly Boubacar (24 de ani) e un alt fotbalist care nu şi-a găsit echipă în Franţa nici măcar în liga a doua, dar în România e "zmeu". Mijlocaşul  senegalez a surprins integrîndu-se rapid la Dinamo şi e în acest moment un fotbalist de bază în echipa lui Bonetti. În Franţa, Boubacar a jucat la echipa a doua a lui Saint Ettiene, adică liga a 4-a.

"Boutadjine a venit în probe, l-am văzut, l-am acceptat iîn echipă şi s-a integrat, uşor-uşor. Încă nu este 100% pregătit, dar a demonstrat că e un jucător valoros, altfel nu l-am fi luat"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.