Liga Campionilor

Vrem în grupe » Echipele româneşti luptă în Europa pentru puncte şi bani! Program+televizări

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 August 2012

Echipele româneşti au început marţi bătălia pentru accederea în grupele competiţiilor europene. Campioana CFR Cluj a învins cu 2-1 în deplasarea de la Basel, în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.

Azi, Steaua, Dinamo şi Vaslui se vor bate să obţină bilete pentru grupele Europa League.

Ekranas - Steaua (de la 19:45, Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro)

Steaua a avut noroc la tragerea la sorţi şi nu-şi face probleme în privinţa calificării în faza grupelor Europa League. Pentru meciul tur cu echipa lituaniană, Laurenţiu Reghecampf intenţionează să facă mai multe schimbări. Îşi vor face apariţia în primul 11 fotbalişti ca  Filip, Tibi Bălan sau Nikolici.

Dinamo - Metalist Harkov (20:30, televziunea sportro şi liveTEXT pe GSP.ro)

"Cîinii" vor da o bătălie grea împotriva puternicei echipe din Ucraina. Problemele medicale ale jucătorilor îi dau mari bătăi de cap lui Dario Bonetti. Dacă Alvarez poate fi recuperat, Koulibaly şi Galcev sînt în pericol să rateze confruntarea cu brazilienii Taison sau Cleiton.

 

FC Vaslui - Inter Milano (de la 21:45, Digisport 1)

Marius Şumudică pune pe primul plan meciul cu Steaua, din etapa viitoare şi ar putea folosi cîteva rezerve pentru meciul cu Inter. Chiar dacă pare o misiune imposibilă, Adrian Porumboiu nu e de acord cu intenţiile antrenorului: "Ar fi o prostie să jucăm cu rezervele în meciul cu Inter". Moldovenii nu-l vor avea ca adversar pe Cristi Chivu, dar vor da piept cu Zanetti sau Milito.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.