Europa League

Cum să înveţi de la FC Vaslui - Inter Milano: toţi din club vin la stadion!

Stadionul din Piatra Neamţ va găzdui meciul Vaslui - Inter

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 21 august 2012

Oraşul Piatra Neamţ va fi, din nou, după mulţi ani, gazda unei partide mari. După 13 ani de cînd Juventus Torino a întîlnit echipa locală, în turul III al Cupei Intertoto, iar "plăieşii", cu Enache, Marc, Scînteie şi Grozavu în echipă, au remizat, 1-1, cu Zambrotta, Birindelli, Kovacevici şi Van der Saar, o altă grupare de tradiţie din Italia, Internazionale Milano, va sosi în oraşul de sub Pietricica.

Cu toate că gruparea nemţeană doar pune la dispoziţie arena pentru că FC Vaslui este organizatoarea meciului cu Inter, din manşa întîi a play-off-ului Europa League, preşedintele pietrenilor, Gheorghe Chivorchian, a precizat că toţi fotbaliştii clubului vor asista la partidă: "Este, probabil, unul dintre cele mai bune antrenamente, să asişti live la o astfel de confruntare.

Avem un sector rezervat special în stadion, de unde vor vedea meciul atît jucătorii de la prima echipă, cît şi toţi copiii de la juniori, toţi antrenorii, absolut toţi oamenii din club. Este o lecţie pentru fiecare dintre noi. Vom vedea o echipă mare din România împotriva unei echipe mari a lumii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.