Liga 1

Vor să scape de Mincă » Portarul a fost pus de CFR pe lista de transferuri

Articol de Valentin Şchiopu  —  miercuri, 22 august 2012

Neinclus în lotul pentru "dubla" cu Basel, goalkeeperul poate pleca şi sub formă de împrumut la orice echipă care-i achită salariul lunar de 10.000 de euro


Goalkeeperul Mihai Mincă nu mai intră în planurile clujenilor. Mario Felgueiras e opţiunea numărul 1 pentru Ioan Andone, în timp ce Eduard Stăncioiu e varianta de rezervă. "Vişiniii" au decis să nu păstreze pentru postul de al treilea portar un fotbalist experimentat şi să-i dea o şansă tînărului Călin Tiut. Astfel, Mincă a fost lăsat în afara lotului pentru "dubla" cu Basel şi a fost pus pe lista de transferuri.

Portarul poate pleca şi sub formă de împrumut, la orice formaţie care e dispusă să-i achite salariul lunar de 10.000 de euro. CFR nu a primit însă nici o ofertă pentru portarul de 27 de ani. Şi pentru cariera lui Mincă o mutare ar fi benefică. El nu a prins nici un minut în actuala stagiune. De altfel, fostul rapidist n-a mai apărat din 21 septembrie anul trecut, cînd a fost titularizat într-un meci de Cupa României, cu Astra Ploieşti (0-1).

90.000 de euro a plătit CFR pentru transferul lui Mincă de la FC Braşov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.