Campionate

Cruyff se ia de Mourinho: "E unic doar într-o cămaşă de forţă, cu mîinile la spate!" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 August 2012

Fostul jucător şi antrenor al Barcelonei, Johan Cruyff, îi ironizează pe cei de la Real Madrid, înainte de El Clasico.

"Ca fotbalist, Mourinho nu a însemnat nimic, abia acum ca antrenor poate face ceva. Vrea să fie numit unicul? Probabil că nu i-a zis nimeni vreodată că este unic şi acum vrea să fie numit aşa. E unic doar într-o cămaşă de forţă şi cu mîinile la spate.

Nu îmi place stilul Realului, filosofia bună este să creşti jucători, nu să-i cumperi!", a spus olandezul pentru televiziunea La Sexta.

Cruyff a vorbit şi despre Barca: "Filosofia lui Rosell nu este şi a mea. Nu există nici o legătură între mine şi conducerea clubului, nu pot să-şi facă nume pe spatele meu. Cu el la conducere eu nu văd cum ar putea Barcelona să se numească mai mult decît un club, aşa cum e sloganul. Tito trebuie să-şi demonstreze valoarea, mai trebuie să aşteptăm pentru a putea trage concluzii. Nu e acelaşi lucru să fii în spatele lui Guardiola şi să fii tu antrenorul. E cu totul altceva".

Turul Supercupei Spaniei, Barcelona - Real Madrid, va avea loc mîine seară, de la ora 23:30, pe Digisport 1. Returul va fi săptămîna viitoare, pe Bernabeu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.